Helgens Höjdpunkter 2011-07-25

Söndag är den inbitne turneringsspelarens bästa dag i veckan, eftersom alla de största onlineturneringarna spelas just då. Sunday Million är den mest populära av dem alla och den här veckan lockade denna jätte till tävling till sig 6 383 deltagare. Den garanterade prissumman på $1 miljon passerades till ett totalt värde av $1 276 600 – vilket gav ett eftertraktat förstapris på $194 175. Bubblan skulle komma att spräckas vid plats 990.
Bäste svensk blev ”tosa3”. Han/hon hamnade på en trettonde plats som gav $5 361. Turneringen vanns av ”all in 2526” från Israel. Efter en deal med de tre bäst placerade fick denne $153 830. Veckans Sunday Million varade i drygt 12 timmar.

I förturneringen, Sunday Warmup, ställde igår 3 295 spelare upp för att slåss om den garanterade prissumman på $500 000.
Bästa svensk blev ”NOBMERLIN” som hamnade på en 33:e plats, värd $1 482. Vinnaren – ”specht1988” från Österrike – kunde plocka hem förstapriset på $103 463 utan pengadeal. Turneringen varade i ca tio timmar.

I PokerStars Supersonic fick vi se ett startfält på 576 spelare och en prissumma på $121 420. Turneringen vanns av spanjoren ”edubur” som kunde kamma hem förstpriset på $22 948.
Här fick vi se en svensk ta sig till finalbord. ”42ayay” kom på en sjätteplats som gav $5 160.

Söndagens populära 6-max turnering bjöd på ett startfält med 736 deltagare och en prispott på $110 400 och 84 prisplatser.
”Luski” blev bästa svensk med sin 24:e placering för $772. Shorthanded-eventet vanns av Mexikanaren ”RenRad 01”. Förstaplatsen gav $20 424.