Andreas Sarling kvar i PokerStars.com EPT Dortmund

Tyskland har fortfarande stort deltagarantal i tävlingen med 12 spelare kvar. Av ”superkändisarna” är det bara Marcel Luske som hållit sig kvar, han ligger just nu på 13:e plats. Det går riktigt bra för Ålands och PAF PokerTeams Andreas Sarling som vann sin plats till EPT via satellit hemma på Åland.-Jag började med att bygga upp min stack till 90k i spelmarker och var tvåa vid chipcount. Sen förlorade jag en stor pott mot Marcel Luske och var ett tag nere i 15k, innan jag lyckades dubblera upp två gånger och var uppe i 60k. Jag tappade lite mot slutet och har nu 38 400 i spelmarker, berättar Andreas. Första målet är därmed avklarat, det vill säga att hamna på en pengaplacering i Dortmunds EPT. -Det känns riktigt bra att målsättningen slog in, både för mig personligen och för Paf Poker Team, fortsätter Andreas. Mitt andra delmål är nu att komma med ända fram till finalbordet, tillägger han. I nuläget har han säkrat minst 12 650 Euro i prispengar.Det är dags att ladda om inför fredagens spel framför tv-kamerorna. 32 spelare ska till slut bli de åtta spelare som får chansen att spela vid finalbordet på lördag i jakten på förstapriset på 933 600 Euro. -Jag måste ha lite flyt och få en bra hand snabbt innan mörkarna äter upp mig. Jag måste försöka dubbla upp min stack, då är jag med i spelet igen, konstaterar Andreas. Vi håller tummarna!