Årets händelse i NBC Heads-up Championship

Matchen kallas redan turneringens höjdpunkt i årligt återkommande NBC Heads-Up Poker Championship i Las Vegas, där 64 inbjudna världsspelare deltog. Mötet mellan pokerlegendarerna Scotty Nguyen och Phil Ivey kommer att vevas många gånger i TV, för pokerexperter menar att Nguyen genomförde ett Houdini-trick inom pokern. Han var nere i 2 600 marker av totalt 80 000 och slaget såg ut att vara förlorat för den färgstarke världsmästaren.”Matchen mot Ivey var väldigt tuff, baby. Han hade skapat sig en så stor ledning men jag visste att jag kunde komma tillbaka om jag behåll mitt lugn och tålamod. Under min comeback gick jag all-in med bästa handen varje gång.””Phil är en så bra spelare att jag behövde lite tur när jag fick J-9 i min sista hand. Det här var exakt samma hand som när jag vann WSOP:s Main Event 1998 så jag kände mig nöjd när alla markerna hamnade mitt på bordet. Turligt nog kom 9 på rivern och min vändning mot en av de största pokerspelarna i världen var fulländad. Vår match kommer verkligen att göra bra TV.”Expekt.coms pokerambassadör Scotty Nguyen slutade trea i turneringen och kammade hem cirka 900 000 kr. Om ett par veckor kommer han till Sverige på en Europa-turné som förutom Stockholm inkluderar Prag, Warszawa, Riga, Helsingfors och Stockholm.”Mitt stora projekt den här våren är att göra min Scotty Boot Camp i Las Vegas tillsammans med Expekt till en succé” säger Scotty.