Back from the Dead

Oj, vad längesen det var man skrev här. Jag har knappt tittat på tangentbordet, eller öppnat pokersidorna, under hela semestern. Det har varit riktigt skönt att koppla bort allting och bara njuta av den svenska ”sommaren”. Jag skriver sommaren under citationstecken då vårt sommarväder, nu för tiden, kan räknas som en svängig höst. Trots det dåliga vädret har jag verkligen njuitit av ett välbehövligt break, och jag har varken spelat eller skrivit knappt någonting.
Men nu ska det bli skönt att komma tillbaka igen. Ledigheten må vara underbar, men den sätter också myror i skallen på dig; vissa dagar vet man inte om det är måndag eller fredag, men jag hoppas att strukturen ska komma tillbaka av sig själv nu när jag sätter igång med mitt vanliga liv igen. 
Jag har dock hunnit med att skriva ”dagbok” som publiceras i nästa nummer av FirstPoker, som jag tror landar i butik redan i morgon. Det är tänkt att jag ska skriva en längre, mer utförligare version av bloggen i varje nummer, för ett tag framöver. Mer handanalyser, fler badbeats, lite tankar om poker och andra saker i livet samt annat smått och gott.
Jag kommer dock att fortsätta min blogg här på hemsidan, men jag kommer inte skriva lika ofta som tidigare. Något uppdaterat inlägg då och då blir det i alla fall!  
Nu ska jag åka och spela golf med en polare. Golf är en sport jag har hatat i hela mitt liv, men är något jag verkligen fattat tycke för denna sommaren. Det är faktiskt rikitigt kul, även fast att jag spelar ojämnare än vad Darwin Moon gjorde under WSOP Main Events finalbord 2009. Men jag tror att jag börjar komma underfund med spelet mer och mer, och framför allt så börjar jag gilla det mer och mer.
I kväll blir det poker igen. Jag trror knappt jag kommer ihåg hur ett Spader Ess ser ut. Wish me luck!
Nästa blogg kommer att innehålla mer poker. Jag lovar!
Allt gott,
NPPA87