Betfair driver mig till vansinne!

Just nu är jag så tiltad och arg att jag knappt träffar rätt knappar på tangentbordet. Egentligen är jag nog inte ens kapabel till att skriva med tanke på mitt nuvarande sinnestillstånd, men för att jag ska hålla mig själv i schack – och inte tilta bort en massa onödiga pengar, så måste jag sysselsätta mig med något.
Som sagt så är min första vecka på Betfair så sott som slut. Det är inte med ett öga torrt som jag kan redovisa en hejdundrande veckovinst på $400. Hade det inte varit för alla hemska och vansinniga utdragningar så hade jag legat minst $4 000 upp. Jag har varit inne i dåliga stim förut, men det här är rent ut sagt löjligt! Det spelar ingen roll om jag är 99.999999% favorit när pengarna åker in. På något homosexuellt sätt så skyfflas pengarna min motståndares väg ändå.
För att beskriva Befairs misshandling av mitt konto de sista timmarna, så ska jag lägga upp några händer. Alla situationer utspelar sig på $1/$2 NLHE-Heads up.
1. Knappen (en fransos som visat sig vara en dunderfisk) höjer till $6. Med A-K hjärter slår jag om till $21. Vi har båda ca $250 i stacken. Fransmannen väljer att 4-satsa till $65, och jag ser ingen anledning till att inte gå all-in. Han synar och visar upp A-Q off. Floppen kommer 8-5-9 med två hjärter. Det ser bra ut för mig, då han nu edast har 2 outs (2 svarta damer). Turn blankar och rivern är givetvis en lös äcklig spader Q. Potten på $510 går till fransosen. Hans dåliga spel lönar sig och det skulle inte förvåna mig om han redan i detta skede är på väg till affären för tt inhandla en ny basker, vitt vin och brie-ost.
2. Från knappen höjer jag i vanlig ordning till $6 med J-10 spader. En överaggressiv norrman, som jag spelat mycket mot kontrahöjer till $20. Han är dålig och bluffar i stort sett varje pott. Med detta i bakhuvudet synar jag givetvis. Floppen levererar 7-7-8 regnbåge. Inte helt oväntat fortsättningsatsar tomten $30. Vi är båda väldigt djupa (ca $350). Jag synar i floatingsyfte, eftersom det är väldigt stor chans att han är tom. I värsta fall har jag levande nior för nötstege. Turn glänser med en härlig 9 – och nötstegen är ett faktum. Tomten fortsätter sin aggressivitet med en tung bet på $68. För att försvara min stege mot potentiella kåkar, så går jag all-in. Potten är tillräckligt stor, så jag ser ingen anledning till att bara syna. Norsken blixtsynar och visar upp K-9 off för turnat 2-par. Klonk tänker jag – innan rivern ger mig kväljningar med en horig 7:a. Norsken kåkar sitt värdelöst spelade 2-par och får potten på $680. Jippie!
3. Den här handen är sjuk. Jag tycker jag spelade den ypperligt, men vad gör det när slumpgeneratorn hatar mig? Motståndaren är (vad jag förstått) en stammis på $1/$2 och $2/$4, men enligt mig är han ganska dålig och överspelar en del händer. Med A-K höjer jag från knappen till $6. Min motståndare slår om till $22. 98% av gångerna 4-satsar jag här, men för att mixa upp mitt spel så synar jag bara. Floppen är guld för mig: A-8-8. Min motståndare satsar $32. Jag väljer att höja (lite fiskigt) till $88 i hopp om att det ska se bluffigt ut. Jag vet att han kommer ställa med alla Ess. Till min förvåning så tar han en kallsyn. Jag är dock fortfarande ganska säker på att jag leder. Jag sätter honom på ett dåligt Ess – typ A-5 suited osv. Turn är en K, vilket ger mig topp 2-par. Han checkar. För att fortsätta mitt bluff-skådespeleri går jag hastigt all-in för $110. Nissen blixtsynar och visar upp K-K för en 2-outad kåk på turn. Jag kan inte göra något än tt skratta åt hans dåliga spel, när potten på $470 förs hans väg.
De här händerna utspelade sig inom loppet av två timmar, så min tilt kanske är godtagen(?) Innan jag satte mig ned för att skriva detta inlägg, så sprang jag ner i källaren och drog näven i betongväggen. Smart? Nja, men det är fan så mycket billigare än att dra näven i datorskärmen.
Min flickvän är och passar sin broders son, så jag hade tänkt att grinda hela lördagskvällen. Men som det ser ut nu, så är jag alldeles för irriterad för att spela. Det blir till att nöta lite Viasat-Hockey istället och tycka synd om mig själv. I morgon bär det av på borta match. Vi har gått rätt dåligt på slutet – mycket pga skador och sjukdommar. Så i morgon hoppas jag att vi plockar hem 3 poäng.
Ni får förlåta mig för alla mina svordommar och gnällande i detta inlägg. Förhoppningsvis blir det en gladare blogg nästa gång.
Allt surt, NPPA87.