Blogg från Aruba Poker Classic

Hej på er!

Efter att ha pokerpausat mer eller mindre totalt sedan i Juli, så började man ju bli sugen igen. Aruba har jag siktat in mig på länge, och att vinna paketet i UltimateBets 50 seat gtd-satellit var precis det jag behövde.

Igår blev det spikat vem som blir min resekamrat. Jag tror jag vågar påstå att jag är den enda pokerspelaren där, som har med sig mamma! Hon har slitit som ett djur under året och i stort sett inte haft någon semester alls på hur länge som helst, så det är klart att hon ska med till Västindien!

Till det praktiska:

Jag (och mamma dårå) drar på lördag, den 29/9. Flyger från Arlanda till London och sedan vidare till JFK i New York. Där sover vi en natt för att på morgonen fortsätta mot Aruba. Vi beräknas komma fram till Aruba 13:30 den 30/9, och tanken är att jag ska hinna spela det $540-event som börjar 15:00. Får bli till att slita med sig handbagaget och springa till taxin! Hoppas jag har fått ok med sömn, kan bli jobbigt annars.

Jag börjar spela main event dag 1a, vilket är den 2/10 så jag får en heldags paus då jag bara kan ta det lugnt. Det blir perfekt.

Jag kommer att spela ett till $540-event under veckan, förutsatt att jag hinner till det första. Missar jag det första så kommer jag att lira ett $1060-event istället.

Aja, det var lite inledande info inför min sköna resa. Blir bra att blogga såhär, eftersom jag då inte kan tomta bort mig totalt. Blir ju liksom lite pinsamt om jag blir tvungen att blogga om att jag ställde rakt ut med den där skithanden på tilt, bara för att FI hade en så j*vla ful mössa. Eller nåt. Nä, A-game och mammas köttbullar så ska vi nog se till att det blir storklonk!

Over and out /SK