Bortamatch och ännu en förlust-session

Igår bar det iväg på bortamatch med hockeyn. För andra matchen i rad slutade det med förlust, och vi har nu tappat några placeringar i tabellen. Matchen var en grinig och hård föreställning där domaren spelade en stor roll. Jag är inte den som brukar skylla på domaren när vi förlorar, men igår var det verkligen katastrofalt dåligt. 12 minuter in i sista perioden stod det 3-3 och en spelare i motståndarlaget drog en klubba i huvudet på en av våra. Bra! Powerplay tänkte vi i båset – och en chans att avgöra matchen. Men domaren hade en annan åsikt. Han tyckte att vår spelare höll i deras, som därför var tvungen att vifta med klubban för att ta sig därifrån. Hmm, VAD SA!? Han tog ut båda två på vardera 2 minuter och frustrationen växte. På 3 minuter gör hemmalaget 4-3 och 5-3, och matchen var i stort sett förlorad. De gör 6-3 i öppen bur och slutresultatet var fastställt. Jag var så tiltad att jag var tvungen att åka fram till domaren och berätta för han vad jag tyckte om honom. Jag minns inte riktigt, men jag befarar att överviktig och ditt äckliga röd-skägg fanns med i meningen. Hoppas inte han tog illa upp. Man kan inte rå för vad som händer på planen. Det vet nog de flesta som håller på med idrott?
På hemfärden var det återigen dags för lite buss-poker. Spelet höll som vanligt väldigt låg klass där limp-syn stod väldigt högt på listan. Under ett tillfälle var det en som satsade 15 kr mot mig i en pott på 100 kr. Det värsta var att han bluffade! Aldrig har parallellen mellan hockeyspelare och grott-människor känts så nära.
När jag kom hem slängde jag i mig en gryta pasta och satte mig ner för att grinda lite. Jag var trött och spelade dåligt. Detta resulterade i en kort session med röda siffror. Ca $800 minus tror jag närmre bestämt.
Den sista handen för kvällen var skrattretande. På ett $1/$2-PLO heads up-bord höjde jag från knappen med stålhanden A-A-K-K dubblesuited. Han slog om och det slutade med att vi kom all-in preflop. Han visade Q-Q-5-5. Floppen kom med två 5:or och han fick fyrtal. Potten var inte så stor, (ca $350 tror jag), men den räckte för att jag skulle bli så pass irriterad att jag stängde av datorn.
Nu ska jag och min flickvän gå ut på en promenad. Hon står redan med jackan på sig och skyndar mig. Jag är träningsledig ikväll och därför ska jag passa på att skippa pokern helt idag. Blir nog en bra film och något onyttigt, gott att käka tror jag.
Allt gott, NPPA87.