Bra här och sämre där

En annan bidragande orsak till att jag hållit mitt spel på en högre nivå, är nog att jag koncentrerat mig på en turnering i taget. Det säger ju sig självt att man då kan fokusera bättre på bordet. De flerbordsturneringar jag spelat är tre st. Daily 30k. Här lyckades jag spela mig till prisplacering varje gång, och i söndags klarade jag topp 50 med nästan 4000 anmälda. Riktigt skönt, men tyvärr var det tröttheten som satte stopp (som vanligt?!?). Till slut var det en bigstack som höjde upp mig allin när jag satt med färgdrag på floppen, inte brukar jag syna där, men självklart tänker man: ””
Något smartare hade ju varit att bara trycka på ’Stå över nästa hand’ (Sit out) så hade jag förmodligen klarat mig i alla fall till topp 40. Men så är det, man har svårt för att lämna spelet med sig själv kvar vid bordet.
Annars har målet för veckan varit att via Step sit and go klara sig upp till nivå 4 och då kunna spela Sunday Warmup på PokerStars. Det har väl gått sådär, skulle man kunna säga. Som bäst har jag varit uppe på nivå 2 och då klarat att vinna en ny biljett till nivå 2. Annars har jag åkt före prisplacering varje gång. Fortsätter att jobba på detta… Någon som vill sponsra ett inköp till söndagens turnering?
Undrar ni hur det gick med Bet24? Då ska jag berätta att resultatet är lika med inget. Trots det tydliga missnöjet i mitt mail, så har jag inte hört något mer. Total tystnad… Lite tråkigt att de inte är bättre på att vilja lösa frågan på ett smartare sätt. Jag kommer tyvärr avinstallera Bet24´s pokerklient, vilket är tråkigt, då jag uppskattat sajten. Med den synen som de tydligen har på sina kunder, så måste jag ändå ta ställning.
Nu är det bara 36 dagar kvar tills det drar ihop sig på allvar, då det är dags för online-SM på Unibet. Nu ligger inte bara satelliterna utlagd, utan även självaste huvudeventet. Svenska Pokerförbundet (och Unibet) lovar minst 1 miljon kronor till vinnaren och massa andra tillagda priser. Redan nu är det 706 deltagare anmälda. Detta ska bli en riktig höjdare!
Förra veckan försökte kompisarna dra igång ett homegame, men tyvärr var det för många som inte kunde. Jag var en av dem som tackade nej, och det känns alltid tråkigt att inte kunna ställa upp när någon bjuder in. Dock är det så att man inte alltid orkar med när det är fulla veckor med jobb och full fart när man kommer hem till familjen. Och det är inte alltid det uppskattas att man försvinner på en kväll för poker med grabbarna…
Till sist så hoppas jag att ett litet klipp kan muntra upp. När Jennifer Tilly får JJ så dyker det upp en och annan tell. Ser du? Men det som är mest underhållande med klippet är ju helt klart Phil Iveys reaktion när han fattar vad som precis har hänt:

Vad säger ni om det, kan man försvara spelet från Tilly? Eller är detta ett naturligt resultat när man har för stor respekt för motståndaren?
Ring en vän!
/Pokerpappa76