Brasilianska pokerdrottningen Maria Mayrinck skriver på för PokerStars

Hennes ansikte är väl känt på den internationella pokerscenen och hon var nyligen på omslaget av Cardplayer Brazil där hon berättade om sin pokerhistoria. Maria är väldigt ambitiös och populär, hon har över 200 000 besökare på sin blogg. Under WSOP 2008, blev hon den näst mest framgångsrika brasilianske spelaren. Maria är mer känd under namnet “Maridu”, och hon är fast beslutsam om att utvecklas ytterligare i sin pokerkarriär.
– Jag känner verkligen att det nya samarbetet med PokerStars kommer att förbättra mina möjligheter i pokervärlden. Eftersom poker är min sanna passion så är det mycket viktigt att jag tar den här chansen och ger mig tid till att utvecklas. Kontraktet ger mig en chans över hela världen och jag hoppas att jag kommer ges möjlighet att spela fler stora tävlingar i Europa, säger Maria.
Maria är producent för ett stort TV-nätverk i Sydamerika, men skrev alldeles nyligen kontrakt med den framstående pokeragenturen Poker Icons som bidrog till Marias avtal med PokerStars. Maria spenderar all ledig tid till att spela poker. Man kan tro att det kan skapa problem i hemmet, men eftersom hennes pojkvän är pokerproffset Jon “Apestyles” Van Fleet , så är det inga problem.