Christian Öman klar för finalbord

Christian lyckades vända precis före avslutningen av dag två och gjorde sina 36 000 till 170 000 på den sista kvarten, två timmar in på dag tre var han uppe i 500 000 och ett par timmar senare nästan det dubbla, 900 000. Sista delen av dag tre var däremot tung, han är nu nere i 700 000 lite drygt, men har tagit sig till finalbordet som spelas i morgon, söndag.
”Mitt mål var att ta mig till finalbordet vilket jag lyckades med, nu ska jag vinna tänkte jag”, hälsar en trött och hes Christian.
Det är Pokertime som sponsrar Christian och har sett till att han kom ner till landet där även deras huvudkontor ligger. Extra roligt blir det förstås om Christian vinner i ”deras” hemstad, men redan nu har han gjort skäl för lönen. Med $2 miljoner garanterat i prispotten blir första priset någonstans runt 4 miljoner om vi översätter till svenska kronor. Snyggt jobbat Christian – vi håller tummarna och kollen under söndagen och återkommer så fort vi hör något mer.