Dansk onlinestjärna till Everest Poker

Jacob har spelat på Everest Poker under en längre tid, så kontraktet är ett naturligt steg för bägge parter. Jacob studerar strategi och ledarskap på universitetet, men använder större delen av sin övriga tid till att spela poker – både på nätet och live. Den nya rollen som Everest Pokers ambassadör är en dröm som förverkligas för denna 25-årige dansk, en dröm som pokeragenturen Poker Icons hjälpt till att förverkliga.

”Jag är mycket nöjd med Everest Poker-kontraktet som ju är ett resultat av mina stora framgångar online. Eftersom mina studier tar mindre och mindre tid så bestämde jag mig för att börja spela EPT -turneringar, och nu får jag äntligen möjlighet att spela live oftare. Jag ser fram emot att representera Everest Poker på bästa möjliga sätt.” 
Jacob väntar fortfarande på sitt genombrott på den stora internationella livepokerscenen, men med Everest-kontraktet i hamn så har förutsättningarna förbättrats betydligt.