En snabbis med Mr-x

Hej Simon, det går bra för dig idag också, tänker du ta en dubbel? Du har 96 000 nu och det är 94 spelare kvar tills i morgon, hur lägger du upp taktiken? Simon J säger:Jag slarvade bort halva stacken i slutet så pausen kom lägligt… då hinner man lugna sig till imorgon.  Åsa säger:Ojdå, vad hände?Simon J säger:Jag höjde med J-10s och fick en all-in bakom… Det hade hänt några gånger tidigare så jag visste att han inte behövde ha särskilt bra plus att jag fick rätt okej odds… han hade K-Q och floppade en QÅsa säger:TypisktSimon J säger:Men jag är fortfarande kvar i ECOOP-eventet med 17 kvar så jag ska försöka koncentrera mig där ett tag.Åsa säger:Har du någon plan för det fortsatta spelet?Simon J säger:Mörkarna blir väl 4 000-8 000 så det gäller att hitta lite händer samt att våga pusha i rätt lägenÅsa säger:Var det så du gjorde i det andra eventet du vann häromdagen?Simon J säger:Man kan inte hitta på så mkt trix med 100k. Nej där låg jag i toppen hela tiden.Åsa säger:Nej det är ju sant förstås. Låg du i toppen redan från start i Mörkpokern?Simon J säger:Nä men när det var 50 pers kvar och fram till mål.Åsa säger:Vad händer i morgon innan det blir dags för spel?Simon J säger:Det blir innebandymatch, livepoker och Luleås bortamatch (ishockey) på TV:n samtidigt så jag har fullt upp…
Simons spelupplägg verkar fungera, han kom precis topp tre i kvällens ECOOP-event, Omaha High/Low rebuy, och vinsten i Mörkpokern kan man ju inte bortse ifrån så låt er inte luras av det späckade schemat!
Tack Simon, Lycka till i morgon!