En veckas uppehåll från pokern

Alla de ovanstående faktorerna är ett tecken på att det är läge för ta en paus. I alla fall för mig. Om jag märker av de några av dessa symptom, så vet jag att det är dags för lite semester. Jag tror poker är som all annan idrott – självklart måste du träna, men det är under viloperiden som du bygger muskler.
Första delen av November har bestått av enormt mycket poker. Resulatet har varit bra, så jag kan inte gnälla. Jag är upp en hel del denna månad, efter en rad av stabila sessioner PLO på PokerStars. Därför resonerade jag med mig själv och kom fram till att ta några dagar ledigt från borden. För en gång skull så tänkte jag göra detta i en vinstperiod, i stället för att vänta in den beryktade ”downswingen”. Kanske är jag dum som inte gnider järnet medan det är hett? Kanske ska jag spela min rush hårdare? Jag vet inte om jag gör fel, men efter alldeles för många spelade händer, så kände jag att det var dags för lite vila. Endast framtiden kan utvisa om det var ett bra eller dåligt val.
Jag har haft en hel del saker att göra på slutet, så ledigheten från jobbet kom i precis rätt ögonblick. Därav avsaknaden av blogg-inlägg den senaste tiden. Ni får förlåta mig, men jag har helt enkelt inte haft tid. Men nu är jag ”back on track” igen och jag lovar att uppdatera er om mina pokersessioner. Jag har tänkt att fortsätta nöta PLO på PS, så länge jag går bra. Känns inte som det finns någon mening med att hitta på något annat nu när det går så pass bra som det fatiskt gör.
För övrigt så har jag gått och blivit skadad igen. Eller skadad ska jag väl inte säga. Jag fick en klubba över ögat i den senaste matchen, vilket resulterade i ett tejpat ögonbryn och en svullnad av högsta rang. Känner mig som Joe Frazier i den 14:e ronden mot Muhammad Ali, i den berömda fighten; ”The Thriller In Manila”.  
Ikväll ska jag sätta mig ned för att återuppta mitt spel igen. Det känns riktigt bra med laddade batterier och ett ordentligt sug. Ni som aldrig tar uppehåll från pokern borde pröva det – det gör gott! Känner mig oerhört sugen, och jag har en ”feeling” av att fiskarna på PS får passa sig ikväll.
Jag återkommer med resultat och några handanalyser senare i veckan. Nu ska jag åka och på återbesök till min kiropraktor. Ångestladdat är ett svagt uttryck, då jag vet hur smärtsamt det kommer bli. Dock är det otroligt skönt efteråt.
Allt gott, NPPA87.