EPT i Prag – inför dag 2

Näst bästa svensk är Stefan Mattsson på tolfte plats med 127 500. ”Det känns jättebra efter idag. Med så här mycket marker inför imorgon känner jag mig i bra form. I morgon måste jag dock lugna ner mig för jag spelade på tok för många händer idag. Jag har exakt lika mycket marker som jag hade dag två i Portugal. Jag hoppas att jag går längre här” säger Stefan Mattsson som kom 37:a i EPT Portugal för två veckor sedan.

Palevic är i toppform just nu. ”Prag känns bra. Jag känner mig hemma idag. Första året här vann jag ett av sidoeventet. Förra året kom jag djupt i maineventet. Nu siktar jag på finalbordet i main. Tredje gången gillt” skrattar Rifat efter dagens spel.
Det var ingen idag som lyckades gå om Marc Gork som ledde efter gårdagens spel. Bäst efter dag 1b var norrmannen Marius Heiene med sina 162 700 och dag 2 fortsätter idag, torsdag, kl 12:00.