Ett pris på mitt huvud

Därför har jag faktiskt bitvis varit en regelrätt fisk på nätet. Synar nyfiket på det mesta och gör allt för att provocera fram lite dramatik, självklart inget som är direkt profitabelt. Det måste till en rejäl uppryckning, och jag ska försöka inleda maj månad med en rejäl nystart så får vi se vart det leder. Angående mina hyschade framtidsplaner så finns det fortfarande ett litet projekt i bakhuvudet som kan bli realitet efter sommar. Ska samla på mig lite mer info så kanske det blir ett litet avslöjande i början på sommaren.
Annars har jag attackerat tangentbordet likt en manisk författare. Har blivit mycket skrivande för FirstPoker, vilket varit väldigt kul. Hoppas ni uppskattar artiklarna som är i detta nummer och nästkommande. Ni får gärna komma med lite kritik då jag fortfarande är ganska färsk på området.
Sen hoppas jag att ni inte missade PokerIdols annons. De bjussar nämligen på en freeroll imorgon torsdag där jag har ett pris på mitt huvud. Med tanke på hur uselt jag spelar för tillfället är det ju praktiskt taget bara för er att gå in och hämta pengarna. $1 000 i prispott och fina $100 om man lyckas dra ut undertecknad. 20.00 börjar spektaklet så jag hoppas vi ses där!