First Lady of Poker till Team Betfair

Avtalet innebär att hon kommer att vara en del av det team som sedan tidigare innehåller bland annat förra årets sensationella WSOPE-segrarinna Anette Obrestad från Norge och John Tabatabai, tvåa i samma turnering och med ett flertal stora finalbord på sin meritlista.
”Vår förhoppning är givetvis att även Michaela ska kunna bli en framgångsrik del av vårt team även i framtiden, och vi tror stenhårt på henne,” säger Patrik Landgren på Betfair Poker Sverige.
Vi tog även en pratstund med Michaela strax efter att hon landat i Las Vegas och där precis påbörjat förberedelserna inför huvudeventet som påbörjas den 3 juli. Men det är inga lyckosamma förberedelser…”Jag blev matförgiftad när jag kom fram till Vegas och var dålig hela kvällen igår, men nu mår jag bättre… Jag är inte i kanonform fysiskt just nu efter förkylning, resestrul och matförgiftningen, men jag har mer än två veckor på mig att bli det! Psykiskt är jag dock väldigt taggad. Jag är självklart mycket glad över att Betfair nu väljer att satsa på mig och det motiverar mig självklart ännu mer inför turneringen.”