Fisketur till södern

Dåligt med uppdateringar på bloggen men ärligt talat så är det inte mycket som har hänt. Mest suttit i mitt sovrum i lilla Växjö och fullkomligt kastat ut pengar till spelare som ärligt talat verkar vara bättre än mig. Lätt deprimerande att man tappat så mycket men samtidigt är det bara att acceptera. Har väl kommit till insikten att det är läge att trappa ned lite på pokerspelandet och försöka hitta någon annan verksamhet att kombinera det med.
Nog med dysterheterna nu. För att få mig på lite bättre humör har Pokeridol faktiskt skickat iväg mig på en liten liveturnering. Befinner mig just nu i Alicante, Spanien, och har några få timmar tills turneringsstart på Estrella Pokertour. Ska bli jäkligt kul att lira lite live igen, har verkligen saknat det sedan jag kom hem. Med tanke på min formkurva lär det bli bust redan första dagen men å andra sidan har vi desto mer tid att umgås med denna trevliga stad om det inträffar. Kommer med en liten katastrofrapport från den svarta lådan när helgen är över!