Full Tilt värvar i Sydamerika

Buenos Aires-sonen och pokerstjärnan Jose Ignacio Barbero är rankad nummer ett i Argentina både inom onlinepoker och som livespelare, och har flertalet framgångsrika år bakom sig. Han hamnade i pengarna i två WSOP-event förra sommaren och hans senaste turneringsvinst tog han så sent som i januari i år då han vann ett sidoevent vid EPT Bahamas, som inbringade över motsvarande 600 000 kronor. Han blir nu den förste argentinske spelare att ansluta sig till den skara av framgångsrika spelare sponsrade av Full Tilt Poker. Bland hans ”lagkamrater” märks namn som Gus Hansen, Chris Ferguson, Jose Barbosa samt svenskarna Michael Tureniec och Johan Storåkers.
”Jag är väldigt glad för att jag fått denna chansen att representera Argentina och Full Tilt Poker. Jag vill tacka personerna på FTP som trott på mig och jag ser fram emot att göra mitt bästa under deras vingar framöver!” säger den 27-årige argentinaren.
Barbero representeras av pokeragenturen Poker Icons, och man har nu slutförhandlat kontraktet med en av världens största pokersajter. Han kommer där att spela poker online under sitt eget namn och med en egen avatar.