Hej Poker-Sverige

Jag är en 33-årig 3-barnspappa, gift och bor i villa. Jag jobbar som lärare på en gymnasieskola och ägnar stor det av mitt liv till fotboll och löpning.
Hur jag får plats för poker? Ja, det är ju just det som är frågan. Men ett brinnande intresse gör att jag finner tid även för detta.
Det är inte bara så att jag spelare, jag lägger också tid på att läsa artiklar och böcker, samt att jag gärna tittar på poker på TV eller Internet.
Jag är en typisk microlimit-spelare som ibland trotsar tydlig ”money management” och spelar turneringar som är för dyra för min bankrulle.
Detta har ju självklart oftast slutat i att rullen har minimerats, men det man kan få ut av detta är goda erfarenheter av högre nivåer. Jag har både på Svenska spel och Pokerstars fått hyffsade placeringar i turneringar på nivå 20-220 kr respektive 2 – 11 dollars. Jag har även några turneringsvinster bland mina pokermeriter.
Häromdagen när jag satt och läste i en tråd på ett stort svenskt pokerforum där jag är medlem så blev jag hemskt sugen på att försöka kvala in mig till Online-SM i poker. Jag har flera gånger tidigare i sommar haft samma tanke, men rent ekonomiskt har det inte varit läge. Denna gång kunde jag inte hålla mig och jag satte in 200 kr på Unibet. Kl. 22.00 startade en 10 euro satelitturneringen och vi var 21 spelare som deltog. Det fanns 3 garanterade priser och kvällen slutade med att jag satt som segrare med en biljett till Online-SM Main event som drar igång i början av november.
Tanken att det gick direkt är svindlande och nu ska det bli mycket spännande att ha ett givet fokus med mitt pokerspelande.
Allt jag gör nu i pokerväg ska rikta in sig på att jag blir en så bra spelare som möjligt inför SM.
Kanske jag spänner bågen för hårt, men det är väl lika bra!?!
Detta är vad denna blogg handlar om: Min väg till och min tid under Online-SM i Texas holdem no limit. Hur jag förbereder mig praktiskt och teoretiskt. Men även hur jag får ihop detta med resten av mitt liv:
Familj, jobb och fritid.
Vi ses snart igen!