Helgens Höjdpunkter 2011-01-03

Årets första Sunday Million lockade 9 466 deltagare. Den garanterade prissumman på $1.5 miljoner passerades till ett totalt värde av $1 893 200, vilket gjorde att förstapriset låg och attraherade med $270 353. De 1 350 bäst placerade skulle komma att få pengar.
Bästa svensk blev ”Im2tight” som slutade på e 138:e plats, värd $1 135. Bästa spelare ur PokerStars Crew var den respekterade spelaren Jasion Mercier, som hamnade på en 87:e plats. För det fick han $1 987.
Onlineturneringen vanns till slut av amerikanen ”He77_Razor” efter närmare 13 timmars spel.

Turneringen Sunday Warmup fick denna afton ihop 5 046 deltagare, vilket gjorde att den garanterade prissumman på $750 000 överskreds, med marginal, till ett totalvärde på $1 009 200. Bubblan skulle spräckas vid plats 720.
Bästa svensk blev göteborgaren ”PawnUz” som lyckades att ta sig hela vägen till finalbord, och dessutom klara sig länge bland de nio sista. Han åkte till slut ut på en hedrande tredjeplats och fick, för sitt goda arbete, $106 216. Näst bästa svensk blev Uppsala-bon ”Snusarn” som slutade på en artonde plats, värd $2 977.
Turneringen varade i 10 timmar och vanns till slut av Spanjoren ”7de9” efter att de tre sista spelarna kommit överens om en pengadeal.