I huvudet på GiddePalema

Det är nog den friska luften, det röda skimret i skyn och nostalgin som gör den här årstiden så bra. Att vara en tänkare, vilket jag är, förknippas oftast till just höst då man för det mesta sitter inne och beskådar ett stilla regn eller alla färger som byter av varandra under årstidens gång. Det är nog därför mina texter har influenser av höst och mörker. Jag är egentligen inte sådan som person utan min kära penna, eller i detta fall mitt tangentbord, men när något bekymrar mig så hamnar oftast mina tankar på ett papper. Jag är lite schizo sådär, men det är skönt att fly vardagen, skriva ner det i en krönika, blogg eller vad som nu faller mig in och på så sätt bearbeta mina tankar till positiv energi. Testa det själv någon gång när något är jobbigt. Det spelar ingen roll om du inte besitter skrivandets förmåga, eller om du helt enkelt tycker det är jobbigt. Testa i alla fall.
I september kommer jag prövas utav rang. Det ska slitas, svettas och nötas utav bara fan. Detta har jag sagt åtskilliga gånger både till mig själv och många andra, och vad det än gäller för någonting så har jag misslyckats. Kraftprovet jag talar om den här gången är helt enkelt att spela så mycket händer jag bara kan i en månad utan att tröttna. Två gånger har jag försökt med detta, båda gångerna började jag bli för resultatinriktad och la ner efter bara fem dagar i båda försöken. Nu är jag ett år äldre, ett år visare, och ett år starkare. Nyckeln är faktiskt att gömma Cashiern i Pokerlobbyn varje dag innan första passet och endast kika i HM att sista sessionen är avslutad. Det är nyckeln till guld och gröna skogar. För att tagga mig själv extra mycket så har jag köpt mig en ny skärm till datorn. Måtte den vara medriggad.
Målet varje dag den här månaden är 10’000 händer. Rakt av. Inget mer. Jag kommer inte ha något resultatmål, inget racemål och inget RB-mål. Bara handmål. De första femton dagarna kommer jag lägga lite extra krut på då jag i slutet av månaden siktar på att antingen ta EMOP Barcelona eller Poker-SM Malta på ryggen. Vad hade ni valt förresten? Båda? Jag kommer försöka rakebacksnuska så mycket som möjligt i höst/vinter också då jag om två månader flyttar till Malmö. Därefter, förhoppningsvis, Thailand. Därefter, FÖRHOPPNINGSVIS, Vegas. Allt nötande kommer antagligen inte utveckla mitt spel alltför mycket, om ens något alls, men just nu är pengar en viktig faktor. Vill man ha kul, ja då måste deken in på kontot helt enkelt. Denna höst kommer vara viktig för min framtid. Får jag inte ut en spänn; So be it, men då har jag i alla fall försökt. Lägger jag ner p.g.a. tristess, megagulning eller annat, ja då skiter jag i onlinepoker för en stund framåt. Inte för att jag är trött på det eller för dålig för att spela, utan för att jag inte klarar av det som person. Jag vill bevisa för mig själv nu. One time. Inget halvhjärtat. Kom igen nu!
Jag avrundar dagens inlägg med något helt annat dock; Från den dagen då jag för första gången började bry mig om hur mitt hår såg ut så har jag ALDRIG hittat en frisyr eller hårprodukt som jag blivit 100 % nöjd med. Inte heller om jag ska göra frisyren i fuktigt hår, torrt hår, blött hår, ja ni fattar. Tills idag! Helt insane faktiskt.

. Tvätta håret med ett normalt schampoo.
. Låt det vara lite, lite fuktigt innan du börjar mecka.
. Kamma håret bakåt, så gott det går i alla fall beroende på hårlängd.
. Ta Wellaflex Ultra Strong Hold Géle (alt. Hårmousse) i näven och massera in i hårbotten. Mata håret bakåt.
. Nu ser det sjukt nice och sliskigt ut, så därför tar vi American Crew Fiber (blå burk) i den andra näven och gör likadant som i steg 4. Ta en ny omgång American Crew och kör i topparna och forma som du vill ha det. Böj ner huvudet när du gör detta för att skapa volym.
. Klart! Om du vill hålla stadgan så kör lite hårspray. Inte för mycket!
Helt sjukt nötig look fick jag i alla fall. Inte för sliskigt. Inte för snällt. Lagom helt enkelt. Nu är hår en väldigt individuell sak, men testa gärna om du har, läs haft, samma problem som mig.