Ingen bluff från Stingbet – blodigt allvar!

Vilket det ju också skulle vara om det var på det viset. Men att Stingbet ger hela sitt stöd till Svenska Pokerförbundet och deras arbete underströks i det sista pressmeddelandet. De tillhör gruppen som vill se online-SM på rätt sida av pokerförbundet om man säger så. I kvällspressen kallas det för bluff men jag håller inte med. Jag skulle möjligtvis kunna kalla det för semibluff, för Stingbet kommer köra sitt ”inofficiella” High Stakes Mästerskap med det högsta inköpet hittills i Sverige på en online-turnering. Jag vet att jag kommer hålla ögonen på vad som händer och jag kan lova att jag ska göra allt jag kan för att få en intervju med vinnaren och även med någon av de som står bakom pokerrummet. Om inte annat så för att det var den snyggaste semibluffen jag sett på mycket länge!
Bara svenska deltagare, 5000 Euro i inköp, 28 december.