Inget armband ännu…

Micke hade ett väldigt turbulent finalbord där hans markerstapel åkte upp och ner som en jojo innan han åkte ut på åttonde plats. Bra spelat ändå tycker vi, speciellt med tanke på starfältet och upplägget på turneringen med alla de olika spelen! $182 463 känns förhoppningsvis som ett ok plåster på såren om några dagar.
Det blev istället Michael Mizrachi som vann hela eventet efter att ha spelat heads-up mot den enda på finalbordet som man inte kände igen sedan tidigare, Vladimir Schmelev, och tidigt i morse gick de upp med Q-5 mot Q-8 där Mizrachis Q-5 träffade en femma på turn. $1 559 046 kan han lägga till sina tidigare vinster, samtidigt som han och brorsan Robert, som för övrigt kom 5:a och fick $341 429, slagit världsrekord i att vara syskon och komma långt i samma turnering.
Vi har ändå fått lite WSOP-pengar till Sverige. Ken Lennaárd tog en 81:a plats i event 4, Omaha Hi-Low Split-8 or better. Med $1 500 i inköp och 818 deltagare fick vinnaren, Michael Chow, $237 140, medan Ken fick $2 749 för sin placering. Event 5, $1 500 No Limit Hold’em med 2092 deltagare, kommer snart spela finalbord där vi tyvärr inte har några svenskar med, men väl i prislistan. Tomas Alenius tog sig till plats 79 ($5 238) och Mats Gavatin till plats 147 ($3 163).