Intervju med Christer Johansson efter utdragningen i Prag

Jag som höll tummarna som aldrig förr blev förstås nyfiken på vad som hände och Christer berättar:
”Usch ja, vilken besvikelse. Hade faktiskt en väldig otur dag 2, och sprang in I A-A två ggr på en timme, sedan jobbade jag upp mig igen innan jag blev utköpt i en 80k pott. Jag satt på stora mörken, och mötte bara lilla mörken som höjt lite pre. Jag synade med 7-6, flopp 7-3-2 regnbåge, han bettade 5k, jag slog om till 12k för att det ska se ut som resteal och för han ska bli sugen att gå all-in vilket han gjorde! Han var helt tom och visade Q-T, men träffar T på turn…”
Christer berättar också att det blir lite mindre resor ett tag framöver eftersom äldsta dottern, Frida, just börjat skolan, men vi kan nog se fram mot att få träffa Familjen Johansson både på EPT i Köpenhamn och under SM på Åland i vår.
Och precis som Christer säger, ”det är bara att bita ihop och ta nya tag!”