Ja.nej! I SM-kvalet.

 
Motståndaren i headsupspelet var Ziigzog. Om jag är helt rätt ute så har jag sett honom förlora en headsup tidigare. Då spelade han ändå riktigt bra, men hade lite otur när han spelade hårt med vissa händer. Idag kändes han dock ganska försiktig och det gjorde min känsla bättre. Jag skulle bara ta detta!
Tyvärr så lyckades jag inte hålla uppe mitt spel under hela de två och en halvtimma som turneringen pågick. Visst ångrar man ibland hur man spelat en hand, men jag tycker faktiskt bara att jag gjorde ett större misstag i dagens kvalfinal, och det kom i slutet av vår headsup. Han går allin efter turn, jag har träffat högsta par med en K på floppen, men det ligger även färgdrag på bordet. Min känsla säger mig dock att han inte har denna, och nu är jag helt fel ute. Han har träffat triss i fyror och plockar hem potten enkelt. En riktig idiotsyn. Han går upp i ledning och jag återkommer egentligen aldrig. Riktigt tråkigt. Jag hade verkligen hoppats på att jag nu, när chansen serveras mig, skulle ta hem den här turneringen.

Nästa söndag är det den sista kvalfinalen på Paf innan SM startar på Malta i slutet av september. Då kanske vinsten kommer…
På tisdag ska jag kolla på syrran som ska spela Special-Goodiebag med en SM-plats i potten. Heja Syrran!
Det finns värre saker som kan hända i livet än detta, men det är rätt surt när man är så nära.
Hoppet lever! Vi ses!