Jurefors bloggar från Bahamas

Säsongens mest spännande nykomling till EPT-touren heter PokerStars Carribbean Adventure och spelas på Paradise Island utanför Nassau på Bahamas. Den 5-10 januari 2008 spelas den första europeiska touren på karibisk mark. Det är en historisk tävling som vi kommer att få en personlig vinkel av via 35-årige Mikael Jurefors, som vann en plats i eventet via PokerStars och som nu ska blogga på plats för FirstPoker. Här kommer en personlig hälsning från Micke, så här bara ett par veckor innan avfärd.

– – – – –

Hej!

Jag är en pokerintresserad amatörspelare som har haft skickligheten 😉 att kvalificera mig till en EPT deltävling. Den på Bahamas – Jag vet, det gör ont.

Detta är det största som jag kanske kommer få vara med om – antagligen – inom pokervärlden, så Ni förstår att det känns rätt okej. Har spelat regelbundet i två år nu, sen sidorna på nätet blivit allt bättre inklusive uppkopplingarna. Jag spelade första gången på nätet för ouuhh, det är nog närmare tio år sedan, och då – som nu – hette sajten Paradisepoker, tror jag.

Ska försöka beskriva känslan hur det är att gå in bredvid alla stora namn som jag bara sett på tv, ur perspektivet att kanske aldrig mer komma så nära det igen. Samt försöka förmedla upplevelsen av att sitta mittemot, låt oss säga Noah Boeken eller Isabella Mercier eller Greg Raymer. Live coverage hand-för-hand är nog bara glömma då sinnena lär vara upptagna av ganska mixade signaler från typ överallt.

Till saken hör:

– Jag har spelat live två gånger i hela mitt liv. Säger ”hajagn” Er någonting?

– Jag får se allt på plats – så jag är en av vinnarna redan när jag landat på Nassau Int. Airport kl. 22,41 på fredagen.

– Innan jag bloggar här kommer jag att ha min uppladdningsblogg med vad som går genom huvudet på en amatör innan avresa. Kolla in länken nedan.

Fakta

Namn: Mikael

Ålder: 35 år

Bor: Bostadsrätt

Jobb: Trafikledare

Gillar: MotoGp, Golf, Spel

Dröm: Just nu – vinna en hand mot Daniel Negreanu, efter showdown.

Ha re gott – syns vid bordet!

Jure123