Klar för final igen!

 
Min tanke var att spela många turningar ikväll och sedan inte spela mer förrän på söndag då det är dags för SM-kvalfinal på Paf igen. Jag registrerade mig till alla tre Tuesday Triathlon-turneringarna, 33 dollars SM-kval och 108 dollars SM-kval. Här använde jag mig av de biljetterna som jag vunnit tidigare.
Först hade jag tänkt att registrera mig till denna turnering där en spelare med passande nick satt och väntade:

– Pokermorsa78 och Pokerpappa76
Visst ser det lite gulligt ut…
Istället blev det en tidigare turnering mot tre andra spelare. En av dessa var dennisen2 som jag mött flera gånger tidigare. En svår spelare som gärna spelar många händer genom att höja friskt. Har man sett dessa händer gå till ”showdown”, så vet man att de inte alltid är så starka som man kan tro. Gäller dock bara att ha bäst hand när man väl hugger tillbaka. Så blev tyvärr inte fallet i 33-dollarsturneringen då vi möttes i en hand ganska tidigt. Jag fick tvåpar med A Kn på riverkortet, men då dennisen2 hade floppat kåk med A 2 så var jag ganska körd. Det blev till slut han som vann hela turneringen och 108 dollarsbiljetten i förstapris. Bra spelat!
I kvällens Tuesday Triathlon var det inte mycket att hurra över. Vann knappt någon av de händerna som jag var inblandad i, även om jag spelade väldigt restriktivt eftersom jag hade fokus på SM-kvalet. Den turneringen som gick bäst var deepstack-turneringen och där slutade jag på plats 40 av 69. Säger ju en hel del om kvällens turneringar.
När klockan blev 21.05 så var det då äntligen dags för ”semifinal-försök” och kval till söndagens kvalfinal. Vi blev dock bara tre spelare: ado73 (min vän med 8 4 från kryssningen), dennisen2 (se ovan) och jag. Tre spelare som skulle göra upp om ett pris. Måste dock erkänna att jag var lite bekymrad när vi startade eftersom kvällen gått så pass dåligt så här långt. Detta försvann dock snart. Jag fick ett bra grepp om turneringen och kände ganska snart att jag hade överläge i spelet. Även om jag inte hela tiden ledde i antalet marker så kändes det ändå som om jag skulle kunna hålla i bra.
Till slut blev det ado73 som fick lämna först och jag fick chans till revansch mot dennisen2. Det svängde en del och ett tag kändes det faktiskt som om han skulle plocka detta. Till slut fick jag dock in träffarna och dennisen2 fick in markerna. Matchen var över och jag hade vunnit biljetten till söndagens kvalfinal på Paf. Så gott!

Nu blir det förhoppningsvis ganska spellugnt fram till söndagen och full fokus på finalen. Passar ganska bra då eleverna är tillbaka på skolan och detta tar alltid extra mycket tid och kraft så här i början.
Imorgon blir det dock poker, men bara från railen då syrran spelar sista kvalomgången av Magdas Goodiebag för att få chansen att komma med i Magdas Damlag. Det viktigaste just nu är att hon spelar imorgon, för då har hon spelat 8 turneringar och får vara med i Goodibagfinalen. Bara att ladda upp med chips och dricka för att följa tjejerna från kl. 21!
Nu blir det en skön natts sömn.
Vi ses!