|

Kongsgaard till Full Tilt

”Jag är mycket glad över det här kontraktet, helt fantastiskt, det är jättestort för mig! Jag har spelat på Full Tilt i flera år och dessutom känner jag flera av de andra spelarna i mitt nya lag. Min poker agent – PokerIcons – har verkligen gjort ett kanon jobb som jag är mycket tacksam för”, säger Sören Kongsgaard.
Kontraktet innebär att Sören kommer att få spela de flesta EPT-tävlingarna och ett antal WSOP-event. Bland den långa räckan meriter Soren Kongsgaard har (där en tredjeplats i den stora EPT-finalen i Monte Carlo 2007 inbringat mest pengar, lite över 600 000 euro) saknas ännu en WSOP-placering i Las Vegas. Men det är inte konstigt och har sin enkla förklaring – unge Kongsgaard har precis fyllt 21 år och kommer därför att just i år för första gången ha möjlighet att delta i tävlingar på andra sidan Atlanten. I WSOP Europa, som har 18-årsgräns,  har han redan placerat sig med en tolfteplats i London i höstas.
Redan 2007, 19 år gammal, vann han de danska mästerskapen och som Danmarks mest vinnande spelare det året fick han också utmärkelsen ”European Rookie of the year” för 2007.

Kort URL: https://www.firstpoker.se/?p=6777

Inlagd av den 14 jan. Arkiverad under Pokernyheter. Du kan följa alla kommentarer via RSS 2.0. kommentera och pingar är avaktiverade.

Kommentarer är inaktiverade

Dela med dig

| Mer