Kort intervju med Stefan

Stefan har blivit lite av den hetaste turneringsspelaren i Sverige. För några månader sedan slutade han på 22:a plats i Main Event under WSOP, och nu slutade han som fjärde bästa svensk.

”Jag hade 55 000 kvar, vilket inte är mycket med tanke på mörkarna och ante. Jag fick 9-9 och Sjåvik hade redan höjt, så jag ställde. Dag Martin [Mikkelsen] hittade tyvärr Q-Q från lilla mörken. ”Nian träffasde visserligen, men Damen också. Typiskt när man träffar set för första gången,” tyckte Sefan.

”Det är inget spel jag ångrar. Det hade varit svårt att slänga Niorna med tanke på hur lite marker jag hade,” avslutar Stefan.

– – – – – – – – – – –
Vi kan också meddela att Ola Brandborn åkte ut för någon minut sedan. Med ont om marker hoppades han på att hans Q-9 skulle hålla mot Pete Giordanos 5-5. Och när Nian dök upp på flopp såg allt bra ut, men en av de två återstående Femmorna kom på turn, och rivern hjälpte inte Ola. En 40:e plats blev det till slut för Ola Brandborn.