Länge leve limppokern

Har fortsatt mitt långsamma nötande uppåt på lägre nivåer vilket fungerat ganska bra. Inga lukurativa summor men efter den kaosteori jag praktiskt genomlevt här i Macau känns stabila pengar bättre än stora. Förundras allt mer på hur många olika strategier som poker faktiskt rymmer och hur fel jag har haft i att bara jag har rätt. Sanningen är att jag tror mitt spel, när det är som bäst, ligger nära i att maximera vinsterna men samtidigt ger det en baksida i form av svängar. Mina nedvärderande tankar jag tidigare riktade mot kinesiska grinders försiktiga spel har långsamt ersatts med respekt samtidigt som jag sett att de har en riktigt stabil vinstkurva.
Upptäckte hur influerad jag blivit av detta suspekta spel då jag helt plötsligt limpade in en hand under mitt shorthandedspel på internet. Jag var förvånad, alla andra var förvånade och någonstans i all förvirring slutade det med en ganska stor pott till min favör. Tror att vi i vissa avseenden kanske är lite statiska i vårt tänk kring pokerstrategi och att det kanske finns intressanta taktiska grepp man kan implementera bortom alla deucescracked-videos som numera är vardagsmat för många spelare. Återstår att se vid hemkomsten hur mycket Kina jag kommer våga ta in i mitt spel men ser i alla fall fram emot att göra lite forskning inom området.