Lastfartyg eller kajak?

Varje utdragning tär oerhört på psyket och just vetskapen om hur många timmar det i genomsnitt tar för att spela tillbaka ett utdraget inköp är en terror i sig. Gårdagen avslutades med att jag lyckas få in 2/3 av stacken med A-A fram till turnen, då han lyckas tvåouta in sitt set i Sexor. Efter det var det bara att gå hem och lägga sig.
Har dessutom gjort några trevande försök att spela online på Pokeridol de senaste dagarna, men måste erkänna att fullrings livespel på kinesisk mark inte varit utvecklande för mitt shorthandedspel. Känner mig som en passiv fisk vid onlineborden och har backat även där. Kort och gått så är hela verkligheten i gungning just nu och problemet är att man i sådana lägen ofta behöver sin omgivning och sina vänner att hålla sig i. Här handlar allt om poker och det är oerhört svårt att få stunder från pokern som man behöver för att ladda ny energi. Macau är tyvärr ganska fattigt på det sättet att om man bortser från fest och gambling, så finns det inte så mycket att ta sig till.
Blir nya krafter inför helgen, men pressen på rullen känns inte komfortabel för tillfället så jag hoppas verkligen att jag får lite goodrun i början på sessionerna så jag kan spela avslappnat. Återkommer efter helgen och hoppas att jag inte bjuder på gula sidorna här från Macau. Lastfartygen mot Europa verkar inte gå särskilt ofta då sidenhandeln inte är lika stor som förr i tiden, så i värsta fall får man väl snickra ihop en kajak eller något. Kommer ju att ha tid på mig att fundera över vad jag ska göra när jag kommer hem då, i alla fall. Jaja, slut på de negativa tankarna nu, men ni som varit i branschen ett tag vet hur det är. Gråzonerna är få i detta yrke och livet målas nästan uteslutande i svart och vitt.