Några ord med Alexander Anter

Väldigt blandat från bord till bord. Det märktes att det blev hårdare motstånd och aggressivare spel ju längre in i turneringen man kom.
Det kändes väldigt bra från dag 3 då vi var 42 (eller 43) kvar och jag hade mycket marker, men försökte ständigt lugna ner mig själv och inte ens tänka på varken finalbord eller prislista, av tidigare erfarenheter. Det är enkelt att få övermod och göra dumma saker bara för att vinna snabbt, när det känns som att man inte kan förlora.
Det enda som är säkert är att det mesta kommer gå till rullen och lite resor, men det är mycket möjligt att jag investerar en del i en lägenhet också.
Skolan kommer jag försöka fortsätta med så mycket som möjligt men jag är lite osäker på om jag kommer hitta den motivation som krävs för universitetsstudier. Jag tog en paus från skolan i våras och kommer läsa det jag missade under fyra månader i höst, sen är det ett år kvar efter det.
Fokusera på pokern och inte allt bling bling i staden om det är huvudmålet med resan, börja med lågt spel för att få en bra känsla av spelet. 
Det är otroligt bra poker i Vegas och jag planerar att återkomma dit flera gånger. Det känns som rätt ställe att vara på om man är livespelare. 

(Missa inte Oskar Silows lite längre intervju med Alexander i nästa nummer av First Poker!)