NPPA87 krossar PokerStars

Jag har äntligen börjat träna igen. Rastlösheten har ersätts av träningsvärk och aldrig har det känns så underbart att vara fullkomligt slutkörd efter ett hårt pass. Om man är aktiv inom någon idrott och är van att träna och spela nästan var dag, så blir det en tilltagen smäll på psyket när du blir kurerad och tvingas vila och reparera. Du blir sur, kinkig och grinig samtidigt som du sover illa på nätterna. Myror i benen och trötta ögon är faktorer som tillkommer efter ett par dagar av konstant soffläge. Det finns inte en människa som kan säga att det INTE är skönt för både psyket och fysiken att röra på sig!
Visst det är det härligt när man känner sig stabil inom pokern? Vinsterna plockas hem kontinuerligt och man blir nästan förvånad när man förlorar en stor pott. Finns det ett nirvana inom pokern – så upplevde jag det i tisdags. Varenda bluff jag försökte mig på funkade, tunna värdesatsningar gick hem och dragen satt som en yxa i skenbenet.
Jag spelade 3 bord heads up-PLO. Två stycken $2/4 och ett $3/6. Det var längesen jag spelade på $3/6, men med råg i ryggen och ett självförtroende likt Phil Hellmuth bestämde jag mig för att klättra lite igen. Beslutet skulle visa sig vara lönsamt, då jag spelade av samma tomte $2 100 på ca 2 timmars spel. Éfter det sista inköpet skrev han ”U r 2 good for me” i chatten och lämnade. Med ett belåtet, retfullt leende lämnade jag också. Killen var ifrån Kanada och han spelade väldigt ojämnt. De första inköpen var han tight och stabil, för att sedan i det sista bytas ut mot en slaskig dåre. Antar att den berömda tilten sattes i produktion.
Sista veckan har varit lysande på pokerfronten. Jag är upp runt $5 000.
Häromdagen läste jag ”pokerpappa76” blogg och blev inspirerad när han skrev om sin utmaning som han har med sin kompis i FREECOOP på Expekt. Därför hörde jag av mig till en pokerpolare ifrån Färäöarna (ursäkta stavningen) och hörde om han ville tävla lite. Jag är inte mycket för turneringar – speciellt inte frirullar – men vi bestämde oss för att satsa $500 till den som kom längst i dagens event som är NLHE-turbo. Självklart kommer jag grinda HU på sidan om, men jag ser fram emot tävlingen och det ska bli kul att krossa kompisen. Tyvärr har han nog lite edge på mig, då han livnär sig på turneringar och svarade nyligen för en 7:e plats i Sunday Million. Inte illa!
Nu ska jag regga mig för turren och plocka upp ett par fiskar på PokerStars. Jag återkommer med resultat..
Allt gott, NPPA87.