NPPA87 ny bloggare

22-årige NPPA87 är en skicklig skribent och professionell pokerspelare – att blogga på FirstPoker verka med andra ord passa honom som handen i handsken. Nedan beskriver han sig själv lite kort, och genom att klicka på länken kommer ni till hela hans första inlägg. Missa inte det!
”Jag är 22 år och jobbar sen ett par år tillbaka som proffesionell pokerspelare. Jag bor i ett hus med min flickvän någon mil utanför Karlstad i Värmland. Min stora passion i livet, har inte alltid varit poker. Jag började spela hockey och fotboll när jag var 5 år och har alltid älskat idrott i alla former. Min hockeykarriär snubblar fortfarande runt, men nu mer på ett mindre seriösare stadie. Jag var ganska framgångsrik juniorspelare. Spelade bland annat tv-pucken som 15-åring och var därefter på juniorlandslags-uttagningar. Men efter en serie av olyckliga skador, tappat intresse och en del andra faktorer spelar jag nu mest för att hålla igång. Mitt namn vill jag hålla för mig själv till att börja med, men jag kommer att använda mig av ett av mina många ”nick” jag har online: NPPA87. Vad nppa87 står för, kan ni inte i er vildaste fantasi lista ut. Inte ens med hjälp av Charles Dickens eller någon annan språkproffessor…”
Hela NPPA87:s första inlägg läser du .
NPPA87 är den senaste bloggare i FirstPokers satsning på pokerbloggare land och rike runt. Du kan också få din egen plats som bloggare hos oss, och följa i fotspåren av kända profiler som Micke Tureniec och Micke Norinder. Är du intresserad? Det vi behöver av dig som vill blogga är en kortare introduktion till vem du är samt eventuellt en bild. Skicka gärna in ett första blogginlägg med ditt mail till . Som rubrik på mailet skriver du ”Blogg”.
Vi på redaktionen hoppas snart få se dig som bloggare hos oss!