Nu är den här!

Som tur är så har man familj, jobb och lite andra fritidsintressen. Så man har inte haft detta i huvudet hela tiden. Då hade man nog blivit tokig. Men helt klart har jag sett fram emot att få spela mot de flesta svenska toppspelarna, och få göra upp om SM-titeln. Nu är det dags!
Bordets karaktär och självklart korten jag får i inledningen kommer att avgöra hur spelet blir i starten. En lite större markerstapel skulle ju inte sitta fel så att man kan börja köra lite mer…
I dagens Omaha-event blev det helt tvärtom. Gick rätt så bra i början, men efter första pausen tog det helt slut. Fick absolut inga kort att spela med, och när jag väl försökte vara med så var det alltid någon som höjde eller återhöjde. Till slut gick jag allin med en ganska tråkig stegdraghand, men motståndaren hade högre kort och efter ca 2 timmar var det slut för i år på plats 182 av 451 startande…
Det roligaste med turneringen var att jag vid mitt första bord fick möta Hasse Eskilsson och Anders Henriksson. Eskilsson åkte tyvärr ut mycket fort och lämnade turneringen redan efter drygt 10 minuter. På mitt nästa bord satt Ola Brandborn och Joakim Geigert, och när jag fortfarande fanns med så gick de båda mycket bra. Tyvärr åkte även de ut före pengarna och som medlem på pokerforum.nu så håller man ju lite extra på Ola B., men det ville sig inte för honom idag…
Nu blir det till att ladda om och åter ta sikte på höstens pokerturnering: Online-SM Main Event!
Denna helg är det inget annat som gäller och jag hoppas att jag tidigt i morgon (lördag) får skriva en liten mittrapport om hur jag ligger till!
Med sikte på söndagskväll!