…och en med Joakim Jägerving

Han är riktigt revanschsugen och har legat topp fem i princip hela turneringen, just nu är Joakim tvåa med 525 070. Jag fick några ord även med ”geewhizdawg” inför morgondagen…
Jag ska fortsätta köra över motståndet! Det är inte så svårt i det här läget, bara man inte har oflyt så..
Japp, jag jobbade upp min stack ganska snabbt och har hållt mig topp fem länge förutom en period då jag blev ganska short. Men jag lyckades jobba upp stacken genom att sno blinds och vann en all-in.
Jag ska äta riktigt god mat och spela xbox.
Helt klart fifa, ingen har någon chans mot mig i det! 
I shorthanded eventet var jag kall rakt igenom och torskade ett par all-ins där jag var favorit, och så var jag ute. I limiteventet spelade jag rent kasst dock och åkte snabbt. Headsup-eventet var jag registrerad till men lyckades somna 30 minuter före det började så jag blindades ut, och i PLO’n så åkte jag med nötfärg mot färgstege. Så jag har inte haft något flyt!
Hehe kanske det.
Tack Joakim, lycka till i morgon!