Oktober månad avklarad

Nu är Oktober så gott som slut. Jag hade ett mål för den här månaden, som innebar att jag skulle vinna 75 000 kr på Svenska Spel, genom att spela smånivåer. Tyvärr gick det inte riktigt som jag räknat med, och jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig öppnar upp denna bedrövliga, harmlösa klient igen. Klienten är elak, och den vill inte att människor ska må bra.
Jag hade ett givande samtal om konspirationsteorier med en familjemedlem här om dagen. Vi diskuterade möjliga och långsökta konspirationer världen över. Jag förespråkar helt och hållet att SvSp är en stor konspiration mot sveriges pokerspelare, och det står jag för. Min kalkylator skulle få slut på siffror om jag hade räknat upp alla hemska utdragningar jag utsatts för. Det värsta är att det inte är vanliga utdragningar vi pratar om, så som par över par osv, utan riktiga äckliga setups och 1-outare. Hade Phil Hellmuth varit i mina kläder idag, hade han skickat en påse mjältbrand till styrelsen på SvSp.
Så hur gick det nu för mig i min Oktober-utmaning, kanske ni frågar er? Sammanfattningsvis kan jag redovisa ett hejdundrande resultat på hela 3 500 kr upp, på ca 8000 spelade händer. Hade jag inte varit kall nog och stängt av datorn när jag sprungit som värst, hade jag nog förmodligen legat en sisådär 100k back. Tur att jag har fått någorlunda ordning på min tiltfaktor. Det är den sämsta månaden jag haft på evigheter, men jag ska väl inte gnälla allt för mycket – jag gick ju trots allt plus. Det kunde ha varit värre.
Nu tar vi farväl av den besatta sajten och blickar framåt. Jag har smått börjat grinda lite PLO-Headsup på Pokerstars igen. Det finns så mycket värde att hämta på $1/2 och $0.5/1-borden på den sajten, att man knappt vet vart man ska sätta sig. Man blir nästan förvirrad tillslut och hade jag haft en lite större skärm så hade man kunnat spelat 40 bord. Förut var det en som synade min 3-satsning pre med 7-7-7-8 på hand (!) Fisk överallt! Det har gått bra på de få sessioner jag spelat. Ungefär $600 upp. Jag har köpt mig en ny ”omaha-tracker”, så i mitt nästa inlägg kan jag skriva lite handanalyser igen.
Annars har de senaste dagarna bestått av självömkan och fysisk misär. Mitt huvud har värkt konstant sen min hjärnskakning förra veckan och illamåeendet kommer och går. Jag har inte tränat på en vecka och min rastlöshet gör inte saken bättre. Soffläge och en alldeles för varm laptop på bröstet kan vara väldigt tråkigt efter ett tag. Tro mig!
I morgon ska jag till kiropraktorn, så att jag får ordning på min nacke. Jag har de senaste dagarna gått runt med en nackkrage, och sett ut som min gamla pensionär till granne – som bodde i sin. Hon kan inte haft några nackmuskler kvar alls, efter alla timmar i kragen. Mina vänner hånar mig, och säger att jag är lik henne. Men med självdistansen i ögat, skrattar jag med dem.  
Ikväll blir det återigen PLO-grind på PS. Jag kommer att uppdatera er med lite handanalyser och resultat senare i veckan.
Allt gott, NPPA87.