Pappa, du har KK, jag trycker på höjer

Nu är det ju tyvärr så att alla pokerturneringar inte alltid är planerade så bra att de startar efter 20.30. Därför så blir det ju ibland att man sitter framför skärmen även när de är vakna. Då och då har man ju då självklart en 7-åring railande över axeln och som frågar: Varför, vad och hur? Men man tror ju inte att de lär sig så mycket av att bara titta på…
Jag har lärt mig att de kan mer än man tror när det kommer till poker. Två små roliga historier bekräftar detta.
Den första var en gång i våras när vår då 6-åriga son satt med min gamla mobiltelefon som innehöll ett Texas Holdem-spel där man kunde spela 6-manna sit and go för låtsaspengar. När jag såg vad han höll på med och frågade honom vad han gjorde så svarade han utan minsta besvär:
Den andra historien är om min dotter som är 9 år. Hon och hennes bröder satt och tittade på Bolibompa och jag var samtidigt igång med någon turnering bredvid dem i soffan. Vår minste son var tvungen att gå på toaletten, och när han var klar gick jag för att hjälpa till. Då ropar vår 9-årige dotter från TV-rummet: ”
Det är jättekul att dela intressen med sina barn, men kanske är det lite tidigt för poker…
Idag (fredag) är det afterwork med kollegor. Ingen poker då alltså, men på lördag ska jag köra Långlördag på Svs. En kul turnering som oftast betyder bra spel. Jag kan lova en rapport efter helgen om hur det gick. Siktar på att köra hårt från början!
Höj med kk!
Vi ses!
/PokerPappa76