Pokerpappa76 först ut!

”Jag är en 33-årig trebarnspappa, gift och bor i villa. Jag jobbar som lärare på en gymnasieskola och ägnar stor det av mitt liv till fotboll och löpning. Häromdagen när jag satt och läste i en tråd på ett stort svenskt pokerforum där jag är medlem så blev jag hemskt sugen på att försöka kvala in mig till Online-SM i poker. Jag har flera gånger tidigare i sommar haft samma tanke, men rent ekonomiskt har det inte varit läge. Denna gång kunde jag inte hålla mig och jag satte in 200 kr på Unibet. Kl. 22.00 startade en 10 euro satelitturneringen och vi var 21 spelare som deltog…”
Ja, så börjar Pokerpappa76 sitt första inlägg hos oss på FirstPoker. Redan tidigt förklarar han vad han satsar på att dela med sig av i sin blogg: ”Detta är vad denna blogg handlar om: Min väg till och min tid under Online-SM i Texas holdem no limit. Hur jag förbereder mig praktiskt och teoretiskt. Men även hur jag får ihop detta med resten av mitt liv: familj, jobb och fritid.” Vill du läsa hela Pokerpappa76:s inlägg klickar du
Du vet väl om att du också kan få skriva din egen pokerblogg på firstpoker.se? FirstPoker har sedan ett tag tillbaka haft många kända ansikten som bloggare, däribland Micke Norinder och Micke Tureniec. Nu vill vi ge alla pokerspelare chansen att nå ut till massor av kollegor. Vill du blogga om ditt pokerliv har du nu ett jätteläge! Vi vill nämligen ge alla som vill chansen att skapa sin egen pokerblogg online på firstpoker.se. Är du intresserad? Det vi behöver av dig som vill blogga är en kortare introduktion till vem du är samt eventuellt en bild. Skicka gärna in ett första blogginlägg med ditt mail till . Som rubrik på mailet skriver du ”Blogg”.
Vi på redaktionen hoppas snart få se dig som bloggare hos oss!