Scotty kommer till Europa

Scotty Nguyen är van att sätta press på sig själv. Innan WSOP den här sommaren sa han att han skulle sluta om han inte spelade in fyra miljoner dollar. Ett utspel som vållade stora rubriker i pokervärlden. Nu gick det inte alls som Scotty hade planerat. Han åkte ut tidigt i main event och var långt från de stora pengarna i de andra turneringarna. ”Mitt löfte gjorde att mitt spel låste sig. Jag hade det i bakhuvudet hela tiden och blev påmind av andra var jag än var. Det gick inte bra i WSOP men jag ångrar inte mitt utspel. Mitt mål var att spela hem de pengarna. Det gick inte och nu laddar jag om efter en fin sommar. Jag ser verkligen fram emot att spela EPT i Barcelona och mitt enda mål är att vinna turneringen.” Pokerlegenden och den forne världsmästaren Scotty Nguyen är pokerambassadör på Expekt.com och kommer också att spela WSOP Europas main event i London i slutet av september. Före EPT i Barcelona kommer Scotty också att spela en onlineturnering på Expekt.com på onsdagen den 2 september kl 19.30, “Scotty’s $10,000 Added”. Och direkt efter EPT i Barcelona flyger han till Budapest för att vara Expekt.coms specialgäst på den stora affiliate-konferensen, BAC 09.
Inför EPT Barcelona finns det bara en sak som gäller för Scotty.