Scotty spelar helnyktert

Det pågår en del helknasiga vadslagningar i pokervärlden men det är inte det som är anledningen till att Scotty skippar spriten. ”Några personer har påstått att jag bara kan vinna om jag är onykter. Jag vill visa dom att jag både kan spela poker och vinna utan att dricka sprit. En del påstår dessutom att jag är alkoholist och det vill jag visa att jag inte är”, hälsar Scotty. ”Från och med nu kommer jag bara att dricka alkoholfri öl när jag spelar pokerturneringar” fortsätter Scotty som just nu är på promotionturné i Europa, tillsammans med Expekt, för att göra lite reklam för ”Scottys Boot Camp” i Las Vegas i slutet av maj. Nästa turnering för Scotty blir WPT på Bellagio 1 april. ”Jag ser fram emot att gå långt i turneringen samtidigt som jag sippar på min alkoholfria öl” säger Scotty och ler.