SSoSM i mörkpoker

Grattis Dick, hur känns det att vinna Svenska Spels mästerskap i mörkpoker?- Jo det är alltid kul att vinna, särskilt som jag egentligen gjorde bort mig när jag kom med. Jag skulle egentligen inte spela! Hade registrerat mig till en ”Sit & Go” och lyckades vinna den, men när jag loggade in dagen efter så hade jag inte fått några prispengar utan kvalat in till mörkpokerfinalen istället.Vilka pokerformer brukar du spela?- Sit & Go’s i Texas Hold’em och Omaha, gärna Hi/Lo. Sen har jag ju växt upp med mörkpoker med knektöppning, men det var nog på 80-talet jag hade bäst koll på det.Hur lade du upp taktiken inför finalen?- Ta det lugnt och inte överspela var väl vad som gällde. Men jag köper gärna på drag i början när det var så låga mörkar. Senare blir det för dyrt, då måste man vara beredd att ”dö” med en hand om man ska spela den.Vad ska du göra för prispengarna?- Självklart blir det någon liten resa med frugan.Och hur firar du?- Jag bjöd på fika på jobbet dagen efter. Sen får jag vara extra givmild mot barnen när vi är ute och handlar i helgen.1. Mischa (Dick Öjbro) – 19 110 kronor 2. provomir – 11 466 kronor 3. lektor – 7 350 kronor 4. Rozzo1 – 4 704 kronor 5. Mathon – 2 940 kronor 6. Kai777 – 1 470 kronor 7. Mr Ehlin – 1 470 kronor 8. sara77 – 1 470 kronor 9. knugge – 1 470 kronor 10. anonym1 – 1 470 kronor