Storvinst i källaren

11 000 kr har jag vunnit på SvSp i oktober. Med nio dagar kvar på min 75k-utmaning, så känns det väldigt jobbigt. Jag känner mig inget vidare motiverad att öppna upp BOSS-nätverket, då jag vet att jag – med största sannolikhet stänger ner klienten irriterad och hatisk.
Min vecka har varit turbulent på många sätt och vis. Igår for jag till sjukhuset för att undersöka en oroväckande knöl på halsen. Läkaren klämde lite på mig i några minuter och grubblade för sig själv. Efter en lång väntan fick jag höra att knölen var en limskörtel, som helt och hållet var godartad. Lättad reste jag mig upp ifrån stolen – tackade läkaren och gick med bekymmersfria steg ut från den minst sagt ångestladdade vårdcentralen. På vägen ut möttes jag av ett gäng 200-åriga gubbar som stod i kö för att vaccinera sig mot svininfluensan. Jag antar att det inte bara är jag som är hypokondriker. 
Det sägs ju att olycka sällan kommer ensam. Detta skulle jag bli varse om, när jag senare på kvällen åkte på en lätt hjärnskakning på hockeyträningen. Jag blev total-mosad i mittzonen av en lagkamrat. (Det gäller att vara vaken – även på träning). Tacklingen var så hård, så lyssnar du riktigt noga, kan du nog fortfarande höra ett visslande sus i ishallen. Konsekvenserna blev; en sprucken haka, en enorm huvudvärk och en nacke, stel utan hämningar.
Less på livets överraskningar, fick jag i morse ta kontakt med rehabilitering. Min mor jobbar som assistent åt en sjukgymnast, så det ska nog inte vara några större problem att få en tid. Tur det, för fler timmar utan behandling slutar nog med att min nacke växer fast i horisontalläge.
Nog gnällt om skavanker. Nätpokern har legat lite på is de senaste dagarna. Däremot så har vi spelat ett par sessioner i vårt kära homegame. NPPA87 har gått som tåget, medans ”fisken”, som jag nämnt i något tidigare inlägg, inte kan ha en särskilt bra vecka på kneget. 12 000 kr backade han på 2 dagar! Med Blinds på 5-10 kr är detta 12 normal-inköp! Han var i sitt esse, då han inte släppte en enda pott. Varenda gång han inte kunde vinna potten med sina kort, försökte han sig på bluffar och moves. Med ett gott tålamod var det bara att sitta och vänta och ta emot pengarna.
På 2 dagar med livespel, plussade jag tusen kronor mer än vad jag gjort på hela oktober online.
Proffessorn ”Jeppe” var med i några timmar ena dagen, innan han med svansen mellan benen fick springa hem till regeringen. Att gå i från en session när ”fisken” är tiltad, är som att slänga pengar i sjön. Detta är ett tecken på vilken himla stor toffel ”Jeppe” har blivit. (Läser du det här Jeppe, så är det inget annat än en ren och skär pik!) Han lyckades i alla fall få med sig några hundra hem i vinst.
Nu ska jag lägga mig i soffan och verkställa lite självömkan. Min flickvän drog till Norge förut för att hälsa på vår gud-dotter, så till råga på alla smärtor och skavanker, får jag gå och laga mat själv. Jag känner mig som en invalid då det tar 3 minuter för mig att resa på mig för att inte min nacke ska värka.
Jag citerar den gamla nöt-filmen Youngblood; ”När kampen blir hård – kämpar de hårda”.
Allt gott – en halvinvalid NPPA87.