Sumpas egna ord om Master Classics-vinsten

Det känns ju riktigt riktigt underbart, men man har i alla fall börjat landa lite nu. Det var ett rätt soft finalbord, det var i princip bara en annan som var riktigt aggressiv, och han var lite för aggressiv för sitt eget bästa, plus att jag hade position på honom. Sedan var det ett par till som var rätt duktiga, men de tog det väldigt lungt. Det gick väldigt mycket upp och ner för mig i början av finalbordet, men jag hittade en fin rush och kunde sedan dominera rätt hårt. När det var runt fyra eller fem kvar och jag hade närmare hälften av alla marker så började det kännas som att jag verkligen skulle kunna vinna. Direkt efter att jag fick den känslan så var det nästa löjligt hur både spelet och korten gick min väg och jag förlorade knappt någon större pott innan det var dags för heads up. Då hade jag ungefär 4 miljoner mot min motståndares 150 000, och han var väldigt passiv så det kändes redan klart. Han lyckades dubbla upp ett par gånger, men la sig ner till samma stack igen och till slut lyckades min Q-9 stå mot hans J-10.
Nej, det blir inget Portugal då jag har en del att fixa med hemma. Jag hade gärna åkt till EPT i Prag, men det verkar som att jag missar det i nuläget. PCA på Bahamas blir det däremot garanterat!
Ja, det blir en välförtjänt ”semester” helt klart – vi följer även det äventyret med spänning. Lycka till Kristoffer!