Superfisken från Libanon räddar mig

Äntligen har jag fått min lägenhet! En suspekt utväxling av en stor summa kontanter ledde till att jag fick två nycklar i min hand och en sagolik utsikt över staden. Lovar att komma med lite bilder så fort jag får tag på lite kablage till min kamera! 
Verkligen skönt att ha allt klart och det verkar faktiskt inte som jag blivit lurad, bortsett från priset. Var runt i Macau igår på jakt efter täcken, kuddar, handdukar och dylikt. Inte helt lätt som förvirrad västerlänning och det slutade ju självklart att jag fick bege mig till de finare butikerna för att göra mig förstådd. Det hela slutade i ett av de mer exklusiva sängmöblemangen öster om Paris och ett stort hål i en redan plågad plånbok. Jag sov gott i alla fall och det är väl huvudsaken.
Spelmässigt har det gått lite uppåt sedan senast. Sprang in i en superfisk från Libanon två dagar i rad vilket gjorde att jag kunde plussa lite. Däremot så har det varit sjukligt dåligt i veckan då borden mer eller mindre bara består av supertighta kineser. Känns som att hoppa in rakt in i ett minfält så fort man stoppar in en höjning. Fullring med ett helt bord av folk som limpar in med A-K är inte helt lättnavigerat, särskilt när de inte bjuder en krona i onödan efter floppen. Blir nog rejält med nätgrind på PokerIdol så fort jag får igång nätet i lägenheten. Dock stundar helgen och förhoppningsvis lite mer karneval vid borden…