Svenska Spels online-SM – 7 korts stötpoker

Endast 56 deltagare gav priser till de sju bästa och med tvåpar i femmor och åttor slog till slut KalleJ ut sin motståndare i heads-up, Bariyv, och tog hem förstapriset på 9 878:-
1. KalleJ – 9 878:-2. Bariyv – 5 762:- 3. juggen – 3 567:- 4. CSampaio – 2 744:- 5. mikkim – 2 195:-6. S-Mattsson – 1 783:- 7. check_m8 – 1 509:-
Johan Lönnergård, vattenbehandlingsprojektledaren från Malmö, står bakom namnet KalleJ och är förstås glad över vinsten. Så här lät det i Svenska Spels vinnarintervju:
Grattis! Hur känns det att vara svensk mästare i 7-korts stötpoker?– Tack, det känns bra!Brukar du spela den här pokerformen ofta?– När jag började spela poker så började jag med 7-korts stötpoker, men nu spelar jag nästan bara turneringar i Texas Hold’em.Hur lade du upp din taktik inför finalen?– Jag försökte spela tight i början, hoppades att inte alltför många skulle ha koll på hur man spelade stötpoker. Det var ju ett tag sedan jag spelade själv också, men jag blev lite lösare i spelet ju mer mörkarna gick upp.Vad ska du göra för pengarna?– Jag håller på och bygger om badrummet så där kommer nog pengarna gå åt.