Svenskarna inför finalbordet

Magnus Peterson, 622 000:

”Det känns bra. Jag ska försöka fortsätta att spela mitt spel, utan att riskera något. Helt enkelt ta det säkra före det osäkra. Men när jag får mina lägen så måste jag hugga.”

”Jag går ut lite lugnt för att se hur bordet artar sig. Mitt mål är att klara mig; det handlar ju trots allt om att överleva längst. Jag får ta det steg för steg.”

Samir Shaktoor, 367 000:

”Spelet idag har varit stabilt, lite jämnare än igår. Men jag gick in idag med 380 000 och det har jag fortfarande, mer eller mindre.”

”Vissa spelare vid bordet är lösare än andra. Jag ska börja med att i första hand spela korten, inte spelaren. Målet är att vinna, jag är ju en gambler! Men jag vill verkligen nå topp tre – åker jag ut som åtta blir jag riktigt besviken.”

Andreas Wijk, 255 000:

”Jag ligger inte jättebra till markermässigt. Men annars känns det bra. Jag har inte så dåligt med marker att jag måste gå all-in. Men visst, höjer någon från tidig position och jag tittar ner på något bra…Det känns som om jag har allt att vinna, och inget att förlora.”

”Taktiken blir att köra på känsla, och inte spela dåliga eller halvbra händer. Ska inte heller försöka sno mörkar till att börja med.”

”Jag har haft svårt mot Magnus, som jag har gjort bort mig mot någon gång. Målet vet jag väl inte riktigt vad det är, men jag tittar inte på pengarna i alla fall. Det är bara att tuta och köra!”

FirstPoker önskar alla tre ett stort lycka till!