Ta mig härifrån

Hamnar på ett 25/50 bord med oerhört bra värde, lyckas plocka tillbaka 5k som jag förlorat på 10/25, främst genom att råka få in hela min stack preflopp med KK mot QJ off. Sällan bra då han tvåparar turn och river och gottar åt sig hela potten. Precis när jag grindat tillbaka de pengarna på mitt 25/50-bord öppnar ett 50/100 och alla fiskar flyttar vidare. Jag inser att det är läge att skotta och köper in för 8k. Lyckas spela upp det till knappa 25k, bland annat genom att få in alla pengar efter jag limp-reraisat en fisk med JJ och får han att betala av mig på turn med bottenparet han träffar med sin 2:a (kicker 3:a, offsuit kan tilläggas). Ser alltså ut som jag kanske hittat lite goodrun men då händer det som hänt varje gång jag varit på väg uppåt i nivå här i Macau.
Slår upp 1010 i mittposition och får syn av en spelare bakom samt en fisk i small. BB trebettar upp till 2k och sitter med dryga 4,5k bakom. Knepig spot men vet att han förmodligen kan trebetta lite bredare än vanligt då han är kort samt har tiltat lite efter att förlorat ett inköp. Funderar bara på hur jag ska spela den. Kommer fram till att det faktiskt går att syna då jag helst vill ha med fisken också, sedan betta alternativt syna en allin  från shortstacken på en låg brädadå jag tror han kommer stoppa in även om han har AK-AJ. Förvånande nog så får jag även syn av spelaren bakom mig vilket är lite jobbigt men som tur är synar även fisken.
Floppen kommer 1075 med färgdrag. Fisken checkar, shortstacken stoppar in och jag sitter härnäst. Känner spontant att jag inte vill reraisa och pusha bort några träffar som fisken kan fastna i.  Visst, brädan är obehagligt dragig men samtidigt så vet jag att fisken kommer syna på alla botten, mellanpar, hålpipor och färgdrag om jag bara synar så känner väl att så länge inte en uppenbar färg dyker upp på turn så stoppar jag in där istället. Fisken synar som jag misstänkt och floppen kommer en blank 9:a. Fisken går då ut och bettar 7500 och jag ber till gudarna att han donkat in ett tvåpar. Ställer känns som det enda rätta då han dessutom kan ha färgdrag och fisken funderar cirka en nanosekund innan han synar. Inser att jag kan ha problem även om rivern kommer blank. Självklart har firren lyckats syna in 86s preflop ur position mot trebet och pokergudarna belönar honom självklart med en drömflopp där han får bomba in sitt maskerade drag på turn. Själv står jag tom i blicken och stirrar ned på mitt toppset som fått mig att förlora en 55k pott, en ganska betydande pott för en badbeatad svennegrinder som tvingats ned på lowstakes den senaste månaden.
Har sällan känt mig så tom som just nu, ett svagt tinnitusliknande sus är det enda som rör sig i mitt huvud och tycker mig nästan vara lite öm i kroppen. Så fruktansvärt att bli brutalt nedkastad på nätgrinderiet på de låga nivåerna då man faktiskt precis hittat ett riktigt bra plus och floppar in nöten på ett 50/100-bord. Känns riktigt tröstlöst och längtar bara från att leva denna oturens hemvist. Snälla, ta mig hem till Sverige!