Tillbaka på borden

Efter en lång frånvaro både ifrån pokern och bloggandet, bestämde jag mig för att det var dags för ett nytt blogginlägg. Anledningen till min avsaknad är inget annat än elaka virus och kurering. Magsjukor, vidriga infektioner och dylikt har hållit mig borta ifrån borden och tangentbordet. Men nu är jag äntligen på bättringsvägen!
Jag hatar bloggare som lägger 99% skrift på deras sjukdomar och dåliga hälsa. Därför tänker jag inte sitta här och beklaga mig och jämra mig över mina fysiska problem, utan lämnar gnällandet till de som orkar lägga energi på det, och istället tänker jag blicka framåt och skriva om vad som komma skall.
Som sagt så har pokern legat på is, likaså skrivningen. Men de få sessioner jag har hunnit med har gått godkänt – inget över medel – men godkänt. Jag ligger godkänt plus i februari, men detta är något jag funderar på att ta igen under mars månad.
Jag har gått med i ett rakerace, som erbjuder $3 000 till den svensken som rejkar mest pengar på min nuvarande site BetFair, under mars månad. Jag har som mål att plocka hem den tävlingen, då jag anser mig själv ha goda chanser, eftersom det inte finns många svenskar som spelar Heads-up på Betfair. Heads-up är den spelform du överlägset rejkar mest pengar i, och därför förmodar jag att jag har ett övertag mot nötgrindarna på 6 max-borden. Spelar du 5-6 bord HU, 4-5 timmar om dagen, så drar rejken iväg rejält.
Så mitt mål under mars månad är att rycka tag i mitt pokerspel ordentligt. Det känns som om jag har hittat på undanflykter för mig själv, som undermedvetet har hållit mig borta ifrån borden (utöver sjukdomarna då förstås) den senaste tiden. Brist på motivation? Kanske… Dåliga sessioner? Kanske… Hur som helst är det slut på självömkan, undanflykter och bortförklaringar: I mars ska jag vinna MASSA pengar!
Allt gott,
NPPA87