Tisdags-klonk. Igen.

 
Samtidigt var det synd att det inte var i Pokerutmaningen som denna tisdag utspelade sig, för det gick nämligen bättre än någonsin.
Kvällen startade med finalbord på deepstackturneringen som denna vecka hade 59 deltagare. Efter mycket berg och dalbana i deltagarlistan lyckades jag till slut att trycka in mig på finalbordet och även att överleva bubblan för att sedan åka ut på prisplacering nummer nio.
Under tiden så gick jag riktigt bra nästan hela tiden på normalturneringen som hade 55 deltagare från start. Jag låg med på topp 10 under större delen av turneringen och när finalbordet kom så låg jag på 4:e plats. Det svajade lite fram och tillbaka, men från att vi var 3 spelare kvar så var det inget snack. Jag skulle bara vinna. Med något litet markerövertag när vi kom headsup och stort spelövertag så kändes det bara som att ett mycket stort misstag från min sida hade kunnat stoppa mig från att ta hem hela turneringen.
Jag höll i bra, kastade så fort han visade på styrka och när jag väl träffade så lyckades jag ändå få honom att spela med i händerna och i vissa fall även att höja. Till slut satt jag med bästa handen på floppen, men det var ändå han som gick allin. Jag hann fira redan innan jag tryckte på ’Syna-knappen’. Riktigt gott med ännu en turneringsseger i maj!
I turboturneringen, med minst antal deltagare på 53 stycken, gick det ganska ok hela vägen. Den är ju lite av en lottoturnering redan från start och fylld av allins. Samtidigt så gäller det ju att ha det där lilla extra tålamodet och ställa in sina marker i rätt lägen. Det blev finalbord även där och jag slutade på en fjärde plats.
Tre turneringar på en kväll. Tre finalbord varav en vinst. Det kändes riktigt gott!

Det har gått över förväntan i de Tuesday Triathlon som jag har spelat. Vid totalt 6 tisdagar, alltså 18 turneringar, så har jag lyckats ta mig till finalbord vid 11 tillfällen och vunnit 3; 2 st. normalturneringar och 1 deepstackturnering.
Ikväll ska jag skriva vidare på den artikel som jag skriver om Pokerutmaningen. Den ska med i FirstPoker som kommer ut vid månadsskiftet juni-juli. Riktigt kul! Men deadline på tisdag 1 juni, så jag har att göra.
Vi hörs och ses!